Penginapan diBanlaem Homestay menawarkan penginapan homestay kepada pelawat yang berminat untuk memiliki pengalaman mendatar mengenai gaya hidup masyarakat dan alam semula jadi. Terdapat juga banyak aktiviti menarik seperti melakukan perjalanan bot dan menghirup Lae Wan Coffee (Sun), mempunyai spa lumpur, menonton kekunang pada waktu malam, memerhatikan gaya hidup masyarakat tempatan, dan mencuba beberapa masakan tempatan yang menakjubkan.
Banlaem Homestay adalah penginapan yang akan memperkenalkan anda kepada pengalaman baru. Para tetamu akan berpeluang untuk mempelajari lebih lanjut mengenai cara tempatan yang masih menarik dan sukar untuk ditemui, terutamanya dalam rutin luar Bandar atau rutin kampung.
Banlaem Homestay mempunyai pelbagai pilihan bilik yang sesuai dengan keperluan anda sama ada peribadi atau kumpulan. Pilihannya termasuk:
- Sebuah rumah besar (kapasiti tidak lebih 20 orang PAX) Ia sesuai untuk kumpulan yang lebih memilih privasi. Rumah ini luas dan mudah digunakan untuk aktiviti dalaman.
- Sebuah rumah kecil (kapasiti 8 PAX) Rumah ini adalah yang terbaik untuk keluarga atau rakan-rakan yang menginginkan privasi dan ketenangan fikiran sepanjang penginapan mereka.
- Homestay dengan keluarga tempatan (10 kapasiti PAX) Berkongsi rumah dengan pemilik rumah, pelawat akan menikmati pendedahan dekat dengan cara tempatan bahkan penyediaan makanan yang unik kepada komuniti. - Bilik-bilik berhawa dingin (9 bilik setiap bilik 3 kapasiti PAX ) Bilik khas dan kemudahan untuk lawatan kumpulan
* Bayaran penginapan boleh dimasukkan dalam pakej perjalanan iaitu 1,650 baht per PAX atau dikenakan secara berasingan untuk 200 baht setiap PAX. (Perkhidmatan yang tersedia adalah selaras dengan tema perkhidmatan Banlaem Homestay. Sila buat pertanyaan terlebih dahulu).
** Bayaran untuk bilik AC (berhawa dingin) adalah 500 baht setiap malam.
Contact Us

Alamat

Alamat: Banlaem Homestay 128 Village No. 7, Kampung Na Tub, Tha Sala, Daerah Tha Sala, wilayah Nakhon Si Thammarat, Thailand
Your message has been sent. Thank you!